Preview

Entrepreneur’s Guide

Advanced search

Identification of institutional problems in the personal services sector

Abstract

Researched the market of services of public catering and its features. Analyzed the importance of small enterprises in the sphere of public catering services. Identified problems of effective development of small business.

About the Author

E. V. Bardasova
KNRTU
Russian Federation


References

1. Артемова, Е. Основные технологии продукции общественного питания. - М., 2007.

2. Богомолова И.П. Анализ формирования категории конкурентоспособность как фактора рыночного превосходства экономических объектов / И. П. Богомолова, Е. В.Хохлов // Маркетинг в России и за рубежом. - 2005. - № 1. - С. 9-11.

3. Герасимова Е.Б. Управление качеством / Е. Б. Герасимова, Б. И. Герасимов, А. Ю. Сизикин; под ред. Б. И. Герасимова. - М.,2007.

4. Калашников А.Ю. Кафе, бары, рестораны: организация, практика и техника обслуживания. - М., 2005. - С. 19-32.

5. Кулик Ю.П. Место и роль малых и средних предприятий в смешанной экономике. Социально-экономическое развитие России. Проблемы, поиски, решения: Сб. науч. тр. по итогам НИР СГСЭУ в 2006 году. - Саратов, 2007.

6. Никуленкова, Т.Т. Проектирование предприятий общественного питания / Т.Т. Никуленкова, Г.М. Ястина. - М., 2007.

7. Рочева О.А. Экономическое исследование понятия сервисного сектора экономики // Вестник Казан. технол. ун-та. - 2011. - Т. 14. - № 22. - С. 189-195.

8. Рочева О.А. Место инновационной инфраструктуры в трансфере технологий в РФ // Вестник Казан. технол. ун-та. - 2012. - Т. 15. - № 10. - С. 322-329.

9. Сухарев Л.С. Теория эффективности экономики. - М., 2009.


Review

For citations:


Bardasova E.V. Identification of institutional problems in the personal services sector. Entrepreneur’s Guide. 2014;(24):106-117. (In Russ.)

Views: 247


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-9885 (Print)
ISSN 2687-136X (Online)